Gata cu privații! Singh deschide ambulatoriul spitalului și pentru analize

 

Momentan, nu există contract cu Casa de Sănătate, sunt discuții avansate în acest sens, însă prețurile percepute la spital pentru analize sunt mult mai mici decât la privați. „Avem foarte mulți pacienți care trebuiau să meargă în oraș ca să-și facă analizele și atunci ne-am gândit: De ce să nu facem la spital, nu mai bine facem la noi? Dacă sunt la RMN sau la CT, neapărat trebuie uree și creatinină și atunci îi trimiteam în oraș să facă analize. Suntem și cu Casa de Sănătate în discuții pentru contract, rezolvăm și asta că să putem deconta. Prețurile sunt mici, ne-am gîndit să facem cumva să fie și pentru spital bine.”, a explicat managerul interimar Singh Bhupinder.

 

Chiar dacă nu s-a făcut o inaugurare cu tam-tam a laboratorului din ambulatoriuprimarul Felix Borcean e de părere că oamenii trebuie să știe că se pot face analize și la spital, la prețuri mult mai mici decât în alte părți. Potrivit lui Borcean, chirurgul plastician nu e la prima „năzbâtie” de acest gen, Singh fiind cel care a deschis ambulatoriul în ciuda opoziției fățișe a altor medici din spital.

„A fost o promisiune de început de mandat de manager, a mai făcut astfel de năzbâtii și în mandatul trecut, când a deschis ambulatoriul deși toată lumea se temea, toți se fofilau, că nu e bine, sub oblăduirea doctorului Borcean, care-și propusese să interzică acest lucru în spital. Doctorul Singh a avut acest tupeu pozitiv, să deschidă ambulatoriul. Și acum mai face câțiva pași importanți, mai ales pentru pacienții care doresc să-și facă analize la un cost decent, adică mai mic decât pe piața laboratoarelor private. Este un lucru de apreciat, pe care cetățenii Caransebeșului trebuie să-l cunoască, de acum au posibilitatea să facă analize la prețuri mici, nu mai fac un drum în plus în oraș!”, a precizat și primarul Caransebeșului.

JCS-R.M.

Sursa: https://www.caransebesonline.ro/gata-cu-privatii-singh-deschide-ambulatoriul-spitalului-si-pentru-analize/