Reguli speciale de vizitare pentru pacientii cu COVID-19

Acesul apartinatorilor este strict interzis in cadrul unitatii sanitare iar comunicare cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonica care face legatura cu sectia/compartiment unitatii sanitare unde se afla pacientul.
In cadrul sectiei A.T.I. comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil al sectiei la numarul 0754383834 sau prin centrala telefonica a unitatii sanitare zilnic intre orele 12.00-13.00 si 18.00-19.00.
Pentru informatii medicale privind starea de sanatate a pacientului se comunica cu medicul curant prin intermediul centralei telefonica care face legatura cu sectia/compartiment respectiv.
Pachetele pacientilor se se preiau zilnic de la poarta unitatii sanitare de catre personalul sectiei/compartimentului intre orele 11.00-12.00 si 16.00-17.00.
Conform legislatiei in vigoare este permis accesul apartinatorilor la pacientii infectati cu SARS-COV-2 –cazuri severe de boala cu respectarea regulilor sanitare(apartinatorii sunt instruiti si insotiti de catre personalul din sectie cu privire la utilizarea echipamentului de protectie).
Echiparea si dezechiparea apartinatorilor se face substricta supraveghere si indrumare a personalului sectiei/compartimentului.