Program de vizita

Program de vizită

 

Conform ordinului Ministerului Sănătății, nr. 1284 din 17 decembrie 2012, privind reglementarea programului de vizite al aparținătorilor pacienților internați în unitățile sanitare publice.

Avand in vedere contextul epidemiologic – COVID-19, incepand cu data de 01.09.2021 in Spitalului Municipal de Urgenta Caransebes, vizitele apartinatorilor sunt strict interzise. Comunicare cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonica care face legatura cu sectia/compartiment unitatii sanitare unde se afla pacientul. Pentru informatii medicale privind starea pacientului se comunica cu medicul curant prin intermediul centralei telefonica care face legatura cu sectia/compartiment respectiv.

Pachetele pacientilor se se preiau zilnic de la poarta unitatii sanitare de catre personalul sectiei/compartimentului intre orele 11.00-12.00 si 16.00-17.00.

Conform legislatiei in vigoare este permis accesul apartinatorilor la pacientii infectati cu SARS-COV-2 –cazuri severe de boala/faza terminala cu aprobarea directorului medical si a sefului de sectie/compartiment. Inainte de intrarea in sectie/compartiment se va completa Cerere privind respectarea regulilor sanitare(apartinatorii sunt instruiti si insotiti de catre personalul din sectie cu privire la utilizarea echipamentului de protectie).

Echiparea si dezechiparea apartinatorilor se face sub stricta supraveghere si indrumare a personalului sectiei/compartimentului.

 

Reguli speciale de vizitare pentru pacientii cu COVID-19

Acesul apartinatorilor este strict interzis in cadrul unitatii sanitare iar comunicare cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonica care face legatura cu sectia/compartiment unitatii sanitare unde se afla pacientul.
In cadrul sectiei A.T.I. comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil al sectiei la numarul 0754383834 sau prin centrala telefonica a unitatii sanitare zilnic intre orele 12.00-13.00 si 18.00-19.00.
Pentru informatii medicale privind starea de sanatate a pacientului se comunica cu medicul curant prin intermediul centralei telefonica care face legatura cu sectia/compartiment respectiv.
Pachetele pacientilor se se preiau zilnic de la poarta unitatii sanitare de catre personalul sectiei/compartimentului intre orele 11.00-12.00 si 16.00-17.00.
Conform legislatiei in vigoare este permis accesul apartinatorilor la pacientii infectati cu SARS-COV-2 –cazuri severe de boala cu respectarea regulilor sanitare(apartinatorii sunt instruiti si insotiti de catre personalul din sectie cu privire la utilizarea echipamentului de protectie).
Echiparea si dezechiparea apartinatorilor se face substricta supraveghere si indrumare a personalului sectiei/compartimentului.