Singh revine la conducerea medicală a spitalului din Caransebeș

Atât edilul, cât și managerul Dumbravă au reușit în cele din urmă să-l convingă pe Singh să accepte să revină în funcția de director medical. „Dl doctor Singh e poate cel mai prolific medic din spital. A fost director medical sub mai mulți manageri, are o imagine profesională ireproșabilă, cunoaște foarte bine viața medicală a spitalului și mă bucur că atât dl manager Dumbravă, cât și dl doctor Singh și-au dat mâna și împreună pot forma cea mai puternică echipă managerială din Caraș-Severin. Spitalul e într-o situație extrem de favorabilă în momentul de față, și aici meritele sunt ale managerului Dumbravă, împreună cu dl doctor Singh, care așa cum știți are o relație foarte bună cu Ministerul Sănătății, fiind consilierul onorific al secretarului de stat Alexandru Rogobete, pot face din nou spitalul din Caransebeș un spital reprezentativ pentru această zonă. Lucrurile se îndreaptă spre ceea ce ne dorim cu toții, servicii de calitate pentru pacienți. Eu întotdeauna mi-am dorit stabilitate și continuitate la spital, ceea ce se întâmplă acum, și se văd rezultatele pozitive.”, a declarat Felix Borcean, adăugând că numirea lui Singh nu are la bază criterii politice, chiar dacă cei trei sunt colegi de partid la PSD.

„M-am consultat cu dl primar ca în fiecare decizia importantă pentru spital, funcția de director medical e foarte importantă și foarte grea. Față de cum doctorul Singh a lăsat spitalul, acum îl găsește într-o situație foarte bună.”, a spus și managerul SMUC, Adrian Dumbravă, în timp ce noul (și vechiul) director medical, mai zgârcit în declarații, a precizat că unul din principalele sale obiective este „încă un etaj la spital pentru o nouă secție, Oncologie”.

Șef al secției Chirurgie plastică și microchirugie reconstructivă, Bhupinder Singh asigură interimatul ca director medical până la 1 august, perioadă în care trebuie organizat concursul pentru această funcție. În cazul în care nu se înscrie nimeni, lui Singh i se poate prelungi interimatul cu încă 6 luni.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/singh-revine-la-conducerea-medicala-a-spitalului-din-caransebes/2419837/