Primăria Caransebeș investește în centrală termică nouă la Spitalul Municipal de Urgență, pentru confortul bolnavilor!

Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș are centrală termică nouă! După ce s-au făcut toate probele în aceste zile a fost dată în funcțiune, ne informează managerul spitalului Adrian Dumbravă.

Firma timișoreană Dosetimpex care a câștigat licitația de aproape 1,3 milioane de lei pentru o centrală nouă a lucrat toată vara, iar rezultatul este foarte bun spune reprezentantul firmei Radu Sporea:

Vechea centrală termică, cu două cazane și ele vechi, din care doar unul funcțional a fost înlocuită cu una nouă, cu două cazane de pardoseală, conducte și toate echipamentele conexe pentru asigurarea unei bune funcționări”, ne precizează Radu Sporea.

Compania Dosetimpex a fost înființată în anul 1994, la Timișoara și este în prezent unul dintre principalii jucători pe piața românească și cea belgiană a lucrărilor de instalații pentru construcții și livrare de echipamente pentru acest sector.

Centrala spitalului este montată într-o construcție adiacentă, în locul unde funcționa și vechea centrală. Spațiul a fost reabilitat și s-a refăcut rețeaua până la intrarea în spital. Acum s-au făcut probele la noua centrală și am dat drumul la căldură”, ne-a precizat managerul Adrian Dumbravă, care a mai adăugat că toate fondurile necesare reabilitării sunt de la Primăria Municipiului Caransebeș.

Sursa: https://www.caransebesonline.ro/primaria-caransebes-investeste-in-centrala-termica-noua-la-spitalul-municipal-de-urgenta-pentru-confortul-bolnavilor/