Dumbravă și-a prezentat noua echipă managerială

„Din 26 iulie avem un nou director medical, doamna doctor Loredana Liuba, medic cu experiență. Simt că am un director medical, până acum nu am prea simțit, trebuie să recunosc, fostul director medical avea o lipsă de comunicare firească, o lipsă de înțelegere a fenomenului. De asemenea, din 5 august, avem un nou director interimar financiar, domnul Marius Cazacu, până în 6 septembrie, când va avea loc concursul pe post. Domnul Cazacu a mai ocupat funcția de director financiar interimar pe perioade scurte, e un om devotat, ceea ce pentru mine contează foarte, foarte mult. Vreau să-i mulțumesc și fostei directoare, doamna Alina Dragomir, a fost decizia dânsei de a nu mai continua”, a explicat Dumbravă.

Noul director financiar-contabil interimar și-a propus să facă ordine la Contabilitate, fără a preciza însă ce măsuri gândește pentru a stinge conflictele din acel departament. „Sunt angajat al spitalului de 6 ani la Serviciul Administrativ și conjunctural, până pe 6 septembrie, sunt director financiar-contabil interimar. Principalul meu obiectiv pe termen scurt este normalizarea situației de la departamentul pe care urmează să îl conduc, pe termen mediu să facem treabă cât mai bună, cât mai repede, să recuperăm tot ce nu s-a făcut până acum. De profesie sunt economist, mă calific pentru acest post, faptul că până acum am răspuns de partea administrativă se datorează și faptului că sunt un bun organizator, ceea ce am demonstrat cu foarte puținul pe care l-am avut la dispoziție. Ar fi prematur să mă exprim asupra situației (cum va normaliza activitatea de la Contabilitate – n.r.), cunosc în mare ce e acolo și permiteți-mi să nu dau foarte multe detalii”. Tot prematur pentru Cazacu a fost și să spună dacă va candida sau nu la concursul din 6 septembrie pentru postul de director financiar-contabil plin.

Până atunci, la spital va fi în 30 august concursul de manager plin, iar interimarul Dumbravă s-a decis și se va înscrie la concurs. „Vreau să elucidăm și acest mister. Da, am luat decizia să particip la concursul din 30 august”, a concluzionat managerul SMUC.

JCS-R.M.

 

Sursa: https://www.caransebesonline.ro/dumbrava-si-a-prezentat-noua-echipa-manageriala/