Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș

Primăria Caransebeș investește în centrală termică nouă la Spitalul Municipal de Urgență, pentru confortul bolnavilor!

Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș are centrală termică nouă! După ce s-au făcut toate probele în aceste zile a fost dată în funcțiune, ne informează managerul spitalului Adrian Dumbravă.

Firma timișoreană Dosetimpex care a câștigat licitația de aproape 1,3 milioane de lei pentru o centrală nouă a lucrat toată vara, iar rezultatul este foarte bun spune reprezentantul firmei Radu Sporea:

Vechea centrală termică, cu două cazane și ele vechi, din care doar unul funcțional a fost înlocuită cu una nouă, cu două cazane de pardoseală, conducte și toate echipamentele conexe pentru asigurarea unei bune funcționări”, ne precizează Radu Sporea.

Compania Dosetimpex a fost înființată în anul 1994, la Timișoara și este în prezent unul dintre principalii jucători pe piața românească și cea belgiană a lucrărilor de instalații pentru construcții și livrare de echipamente pentru acest sector.

Centrala spitalului este montată într-o construcție adiacentă, în locul unde funcționa și vechea centrală. Spațiul a fost reabilitat și s-a refăcut rețeaua până la intrarea în spital. Acum s-au făcut probele la noua centrală și am dat drumul la căldură”, ne-a precizat managerul Adrian Dumbravă, care a mai adăugat că toate fondurile necesare reabilitării sunt de la Primăria Municipiului Caransebeș.

Sursa: https://www.caransebesonline.ro/primaria-caransebes-investeste-in-centrala-termica-noua-la-spitalul-municipal-de-urgenta-pentru-confortul-bolnavilor/

Exit mobile version